CAS PUJOL
Política 31/07/2014

Anticorrupció demana al jutge que reclami a Andorra i Suïssa els comptes de la família Pujol Ferrusola

La Fiscalia també l'insta que reclamar a Hisenda les declaracions complementàries i especials de l'IRPF i de l'impost sobre el patrimoni

Efe
1 min
ABANDONAT PER TOTHOM  La revelació que Jordi Pujol va tenir diners a l’estranger sense declarar mentre va ser president ha deixat tocats parents i amics. Tots coincideixen que no té defensa possible i que ha de deixar els càrrecs al partit per no perjudicar-lo.

BarcelonaLa Fiscalia Anticorrupció ha demanat a la jutge de Barcelona que ha admès la denúncia de Manos Limpias contra l'expresident català Jordi Pujol que remeti una comissió rogatòria a Andorra i Suïssa per poder determinar l'existència en aquests dos països de comptes bancaris de la família Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un escrit al qual ha tingut accés Efe, Anticorrupció també demana a la jutge del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona que reclami a Hisenda les declaracions complementàries i especials de l'IRPF i de l'impost sobre el patrimoni que hagin presentat Jordi Pujol i la seva dona, Marta Ferrusola, així com els seus set fills: Jordi, Josep, Marta, Pere, Oriol, Mireia i Oleguer.

stats