Política 12/04/2015

“Amb coratge i valentia fins a la victòria final!”: el discurs de comiat de Carme Forcadell, en 10 frases

La presidenta de l'ANC anima la nova direcció de l'entitat que s'elegirà el 9 de maig a posar tota la carn a la graella des d'ara mateix per garantir la victòria independentista el 27-S

Laia Vicens / Marc Colomer
1 min

Lleida1. “Amb gent com vosaltres no es pot perdre. El 27-S guanyarem.”

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2. “Les eleccions del 27-S seran plebiscitàries perquè la majoria de catalans així ho volem.”

3. “El 27-S demostrarem que els catalans sabem que no hi ha cap més camí, alternativa ni solució que no passi per la independència.”

4. “Ja hem desconnectat de l'estat espanyol, i no deixarem el futur de Catalunya en mans de l'estat espanyol ni de cap partit polític espanyol, perquè això ja ho hem fet els últims 300 anys. Votarem partits sobiranistes catalans.”

5. “La història ens ha demostrat que quan els catalans hem anat junts hem guanyat. Hem après la lliçó i el 27-S ho demostrarem.”

6. “El 27-S guanyarà el canvi, el futur, la República Catalana.”

7. “Volem més democràcia i justícia social, i només ho aconseguirem en un estat català que ens ha de servir per decidir quina societat volem i com la volem.”

8. “El nostre procés és just, democràtic, pacífic, exemple per al món. Ha obert camí a altres pobles que també volen la llibertat, i després del 27-S res ni ningú ens podrà aturar. Tenim la victòria a tocar!”

9. “No fem cas de les provocacions de l'estat espanyol. Ens van dir que no votaríem el 9-N i vam votar i vam guanyar, no ho van poder impedir.”

10. “No és un comiat, és un fins aviat. Endavant, amb coratge i valentia fins a la victòria final!”

stats