ELECCIONS 2011
Política 10/05/2011

Gallardón: "Si una cosa ha quedat clara en els últims anys és la profunda lleialtat del PP amb Catalunya"

El candidat a la reelecció de Madrid defensa la "sana competició i col·laboració intensa" amb Barcelona

Acn
2 min
Alberto Ruiz Gallardón, Alicia Sánchez-Camacho i Alberto Fernández Díaz

Barcelona"Si una cosa ha quedat clara en els últims anys i en circumstàncies més difícils que les actuals és la profunda lleialtat del projecte del PP amb Catalunya". Així de clar ho ha dit aquest dimarts l'alcalde de Madrid i candidat del PP a la reelecció, Alberto Ruiz-Gallardón, quan se li ha preguntat pel fet que els populars hagin reclamat el fons de competitivitat. En un acte de campanya del candidat del PP per Barcelona, Alberto Fernández Díaz, a Barcelona, Ruiz-Gallardón ha destacat que el PP ha demostrat la seva "profunda lleialtat" amb Catalunya per "activa i per passiva en totes i cada una de les circumstàncies".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte a Les Arenas, l'alcalde de Madrid ha manifestat que totes les accions que s'adopten liderades pel PP son de lleialtat profunda amb Catalunya. En aquest sentit, ha afirmat que se sent molt orgullós de poder dir, des de la seva responsabilitats com alcalde de Madrid i quan va ser president de la Comunitat de Madrid, que sempre han tingut clar "que qualsevol projecte de futur ha de passar per l'efmortiment i la lleialtat institucional amb Catalunya"

"Les ciutats són espais en els quals col·laborem i competim entre nosaltres", ha indicat, al temps que ha apuntat que "Barcelona i Madrid valoraran i competiran", així com, ha afegit, també ho faran amb París o Londres. "Els anys que porto gestionant Madrid tinc clar que la idea rotunda d'un treball compartit i d'una sana competició i una col·laboració intensa entre Madrid i Barcelona beneficia no només als barcelonins i madrilenys sinó a la resta de l'Estat", ha assegurat.

Gallardón ha ressaltat que ha tingut clar que mai ha volgut "caure en un discurs barat de confrontació entre Catalunya i Madrid". Ha considerat que "l'exercici autèntic de responsabilitat no és portar al terreny de la política un altre tipus de confrontació passional". "No s'ha de seguir el camí fàcil d'una confrontació territorial ni portar al terreny de la política llenguatges que en altres espais d'oci es poden justificar, sinó treballar d'una forma conjunta elaborant projectes", ha indicat.

Camacho: Gallardón, "exemple de gestió del PP"

En la seva intervenció, la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha destacat la importància de que Gallardón estigués en aquest acte de campanya ja que és, segons ha dit, "l'exemple de la gestió del PP a les grans ciutats d'Espanya". Ha recalcat que ha estat protagonista de la gran projecció de Madrid amb lideratge econòmic" i ha apostat per col·laborar amb ciutats com Madrid. "Alberto Fernández Díaz treballa colze a colze amb el candidat a l'alcaldia de Madrid perquè les prestacions i serveis turístics es venen a la resta de l'Estat".

stats