Política16/07/2015

Alberto Garzón (IU) acusa Raül Romeva de "profundes incoherències"

El candidat d'IU a la presidència del govern espanyol es mostra "enormement sorprès" pel que fet que l'ecosocialista encapçali la llista pactada entre CDC, ERC i la CUP

Europa Press

BarcelonaEl candidat d'IU a la Presidència del Govern, Alberto Garzón, ha assegurat aquest dijous que veu en l'exeurodiputat i exmilitant d'ICV Raül Romeva"profundes incoherències", després que s'hagi anunciat que encapçalarà la candidatura sobiranista de CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista aquest dijous a TV3 recollida per Europa Press, ha opinat que la llista unitària té com a objectiu mantenir en el càrrec al president català, Artur Mas, per la qual cosa s'ha mostrat "enormement sorprès" que Romeva l'encapçali.

Cargando
No hay anuncios

Garzón ha qüestionat que "algú que ha pretès estar a l'esquerra vol facilitar que Mas torni a ser president", i ha apuntat que el nacionalisme d'esquerres i el de dretes no s'assemblen en res.

El dirigent d'IU ha opinat que amb la llista sobiranista, Mas està reaccionant "als bons moviments tàctics i de contingut de profunditat d'una esquerra que s'està organitzant" per guanyar les eleccions.