Política 19/08/2015

Gemma Lienas veu ara "difícil" etiquetar el PSC com un partit d'esquerres

La número dos de Catalunya Sí que es Pot havia donat suport a José Montilla. Lienas també qualifica Ciutadans com una "dreta més feréstega que el PP"

Ara
1 min
Gemma Lienas: “La independència per si sola no serà un motor de canvi econòmic i social”

BarcelonaLa número dos de Catalunya Sí que es Pot, Gemma Lienas, ha assegurat, a una entrevista a SER Catalunya, que "de moment" no es planteja un pacte amb el PSC perquè "no està a favor del dret a decidir" i perquè se li fa "difícil" veure'l "com un partit d'esquerres", tot i haver donat suport en el seu moment a l'expresident de la Generalitat José Montilla. També ha definit Ciutadans (C's) com una "dreta més feréstega que el PP".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És molt millor que la gent que tingui interès en una Catalunya social es fixi en Catalunya Sí que es Pot perquè nosaltres també hi estem a favor com també d'un referèndum", ha argumentat l'escriptora i activista. Lienas ha descartat "en principi" donar suport a una declaració unilateral d'independència. "No considerem que siguin unes eleccions plebiscitàries, seguirem treballant a favor d'un referèndum, que és el que vol el 80% dels catalans", ha explicat Lienas.

stats