Política06/03/2015

González lamenta que la "campanya orquestrada" dels últims dies hagi "condicionat" la decisió sobre la candidatura

Critica la "cacera" i el "soroll mediàtic" que assegura que estava "patint"

Europa Press

MADRIDEl president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha lamentat aquest divendres que "la campanya orquestrada en aquestes últimes setmanes hagi condicionat la decisió sobre la candidatura a la Comunitat de Madrid" i que aquest "tipus d'estratègies puguin aconseguir aquest objectiu".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha indicat González després de conèixer que finalment serà l'actual delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, la candidata a la Presidència de la Comunitat de Madrid, mentre que Esperanza Aguirre serà la cap de llista a l'alcaldia.

Cargando
No hay anuncios

En els últims dies González ha criticat la "cacera" i el "soroll mediàtic" que estava patint, al seu parer, amb les informacions sobre el seu àtic a Estepona, el suposat espionatge a alts càrrecs de la Comunitat o els pagaments a jutges per assessorar en el desenvolupament d'un programa informàtic.

González ha reiterat el seu "compromís de seguir treballant en favor dels madrilenys fins a la celebració de les pròximes eleccions amb la mateixa dedicació i entrega" amb la que l'ha fet "en aquests anys".

Cargando
No hay anuncios

Així mateix, el president de la Comunitat ha agraït als seus companys de partit, als militants, simpatitzants, alcaldes i regidors "l'afecte i el suport" rebut aquest temps i els anima a "seguir treballant per continuar fent de la Comunitat la regió més oberta, més dinàmica, més pròspera, liderant la recuperació econòmica i oferint cada dia més oportunitats als madrilenys".