Política 13/07/2013

González Pons: "El PP no és Bárcenas, és Miguel Ángel Blanco"

El dirigent popular alerta que si el PP no governa al País Valencià "ho farà l'esquerra i els catalanistes"

Europa Press
2 min

ValènciaEl vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, va assegurar aquest divendres a la nit, en el 16è aniversari de l'assassinat de Miguel Ángel Blanco a mans d'ETA, que el regidor popular d'Ermua sí que representa el partit i no pas l'extresorer Luis Bárcenas. "El PP no és Bárcenas, és Miguel Ángel Blanco", va afirmar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el sopar del PP provincial a València divendres a la nit, que va reunir prop de 1.500 persones entre dirigents i militants, González Pons va aprofitar per recordar que fa just 16 anys van matar Miguel Ángel Blanco, "que va donar la seva vida per la democràcia, pel PP i per Espanya". "Probablement, aquest dia, segons el que estem sabent, el nostre tresorer ja estava acumulant una fortuna a Suïssa que ha d'explicar", va etzibar.

En el seu discurs, el dirigent popular va destacar la importància dels militants per al partit, perquè "un partit, si no té militants, no és un partit". Amb motiu d'aquesta cita, González Pons ha insistit que "el partit són els militants, no el tresorer". "Sense tresorer pot haver-hi partit, però sense militants, no hi ha PP", va subratllar.

González Pons també va apel·lar a la unitat del partit perquè, segons va dir, "no es pot permetre el luxe de no estar unit davant les actuals circumstàncies". "Us demano unitat a canvi d'orgull", va insistir el responsable popular, que també va advertir que si el PP no governa al País Valencià, "ho farà l'esquerra i els catalanistes".

"Depèn que estiguem units i siguem sensats que la Comunitat no sigui governada amb el comandament a distància des d'una altra comunitat", va arribar a dir.

González Pons es va mostrar optimista amb la situació econòmica i va assegurar que Espanya està "en el camí de sortida de la crisi". Així mateix, va reivindicar que "sense el PPCV és impossible que el PP governi Espanya".

stats