Política 30/08/2013

El Govern inclourà als pressupostos del 2014 el material per fer la consulta

Ortega es reunirà la setmana vinent amb la Unitat de Processos Electorals de la Generalitat per concretar quina logística caldrà per poder cridar els catalans a les urnes

Acn
1 min
El portaveu del Govern, Francesc Homs, i la vicepresidenta, Joana Ortega, aquest dimarts / EFE

BarcelonaEl Govern ja treballa per tenir preparat el material necessari per a la consulta sobiranista que s'hauria de celebrar el 2014. Així ho ha anunciat aquest divendres la vicepresidenta i consellera de Governació, Joana Ortega, que ha explicat que la setmana que ve es reunirà amb la Unitat de Processos Electorals per concretar de quin material disposa la Generalitat, com ara urnes o cabines, i què més faria falta per celebrar la consulta. A més, els pressupostos del 2014 ja inclouran una partida específica per adquirir, a través d'un concurs públic, el material que l'Estat previsiblement no cedirà a la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Ortega ha dit que aquesta partida creixerà, perquè ja preveu que el govern espanyol no cedirà el material habitual en qualsevol procés electoral. La vicepresidenta no ha pogut concretar la partida econòmica, però ha confirmat que hi serà, perquè el "compromís" del Govern és fer la consulta l'any que ve. "La data ja es veurà, però el Govern ha d'estar preparat", ha assegurat.

stats