Política 15/10/2014

El Govern engega un nou portal per informar-se sobre el nou 9-N

En la pàgina participa2014.cat els ciutadans poden informar-se sobre com participar, on anar a votar i també com fer-se voluntari

Ara
1 min

BarcelonaEl Govern ha posat en funcionament la web per informar-se sobre el nou 9-N. Així, amb la direcció "participa2014.cat" convida als ciutadans a intervenir en un "procés de participació" per tal que els catalans i estrangers residents a Catalunya expressin la opinió "sobre el futur polític de Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest web els interessats poden saber com participar en el procés, els punts de votació on es poden adreçar —que "properament" es donaran a conèixer—, i també fer-se voluntaris —a partir de les 14h del 17 d'octubre.

Les persones cridades a participar

El nou portal de la Generalitat crida a participar els catalans i les catalanes majors de setze anys, residents a Catalunya o a l'exterior, i els estrangers que viuen a Catalunya ja siguin de països de la Unió Europea o de tercers estats.

Per votar el proper dia 9 de novembre, els catalans hauran de presentar el seu Document Nacional d'Identitat (DNI), on hi consti l'adreça d'un municipi de Catalunya, i en el cas dels catalans residents a l'estranger el passaport en vigor junt amb el comprovant d'inscripció en el Registre de catalans i catalanes a l'exterior.

Pel que fa a les persones de països de la Unió Europea o tercers estats, podran participar-hi si presenten el DNI acompanyat del Certificat de registre de ciutadà de la Unió Europea, o el passaport acompanyat de la targeta d'identitat d'estranger (TIE).

stats