Política 21/02/2013

El govern espanyol reclama "responsabilitat política" davant la petició de Navarro perquè el rei abdiqui

Sáenz de Santamaría insta els polítics a "pensar-se dues, tres i quatre vegades el que es diu"

Acn
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, s'ha mostrat aquest dijous "sorpresa" per la petició que ahir va fer Navarro perquè el rei Joan Carles I abdiqui, i ha assegurat que no donava "crèdit" al que li havien dit sobre les declaracions del primer secretari del PSC. En aquest sentit, la vicepresidenta espanyola ha reclamat "responsabilitat política" i ha subratllat, en declaracions als mitjans, que ara "és un moment per a l'estabilitat i per pensar-se dues, tres i quatre vegades el que es diu". Així mateix, el president del Congrés dels Diputats, el popular Jesús Posada, considera que "no és la tasca de cap polític" demanar l'abdicació del rei.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per part seva, el vicesecretari general d'Estudis i Programes del Partit Popular, Esteban González Pons, ha posat de manifest que el desacord del PSOE amb la petició de Navarro deixa entreveure "un greu problema d'organització dins del partit socialista".

Navarro va plantejar "obertament la necessitat d'abdicació de l'actual cap d'Estat" en considerar que "seria un relleu tranquil i respondria a les necessitats dels nostres temps".

stats