Política 18/12/2015

El GPS d'un tancament metropolità de la campanya del 20-D

Les set candidatures catalanes trien l'àrea metropolitana per a cremar els últims cartutxos d'una campanya incerta

M.colomer
2 min

Esquerra Republicana

Teatre Principal, Sabadell

La candidatura que lideren Gabriel Rufián i Joan Tardà tancarà la campanya a la ciutat de Rufián, Sabadell, una d eles principals ciutats metropolitanes que van conquerir els republicans a les eleccions municipals del mes de maig. ERC es proposa esdevenir la força hegemònica de l'esquerra nacional a l'àrea metropolitana de Barcelona, on s'hi concentra la major part de la població del país, en substitució d'un PSC en declivi.

En Comú Podem

Societat Coral Els Amics, Terrassa

La marca catalana de Podem ha optat per Terrassa per a l'últim míting. Terrassa va ser una de les ciutats metropolitanes on la confluència d'esquerres va arreplegar millor resultat a les eleccions municipals del 24 de maig, i on els de Xavier Domènech volen estirar la inèrcia de canvi del 24-M. No hi serà Ada Colau, que tanca la campanya de Podem a València.

Democràcia i Llibertat

Centre de Convencions Internacional, Barcelona

Democràcia i Llibertat es queda a Barcelona per tancar la campanya del 20-D. Hi intervindran el candidat al Congrés, Francesc Homs, i el president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, que busquen situar-se entre les primeres posicions.

Ciutadans

Plaça de la Cultura, l'Hospitalet de Llobregat

Malgrat que van començar la campanya amb expectatives de situar-se en primera posició, el cert és que els d'Albert Rivera s'han anat desinflant. Tancaran la campanya de la candidatura barcelonina de Juan Carlos Girauta a l'Hospitalet de Llobregat, on Ciutadans es va imposar per primer cop a les eleccions del 27 de setembre.

PP

Poliesportiu de Llefià, Badalona

Davant la demoscòpia que augura una patacada per als populars a Catalunya, Jorge Fernández Díaz i Alícia Sánchez Camacho es refugiaran per al míting de final de campanya en un dels seus del partit a Catalunya, al poliesportiu del barri de Llefià, a Badalona.

Unió Democràcia

Pavelló de l'Illa, Barcelona

Els democristians tancaran la seva campanya més decisiva -si no entren al Congrés seran una força extraparlamentària tant a Catalunya com a Espanya- al pavelló de l'Illa de Barcelona. Hi seran els dirigents del partit, començant pel candidat i líder, Josep Antoni Duran i Lleida, que es juga la seva carrera política a les urnes.

Partit dels Socialistes

Poliesportiu de la Vall d'Hebron, Barcelona

La candidatura que encapçala Carme Chacón ha optat per un clàssic de les campanyes socialistes: el poliesportiu de la Vall d'Hebron de Barcelona. Chacón, que tindrà al costat a Pedro Sánchez per tancar també la campanya del PSOE, malda per desmentir a les urnes els sondejos que auguren una caiguda històrica del partit que va arribar a guanyar 25 diputats al Congrés a Catalunya, feu necessari perquè els socialistes puguin aspirar a governar Espanya.

stats