Les reaccions del PSC
Política02/12/2010

Hereu assegura que al PSC l'ha perjudicat donar la responsabilitat d'Interior a ICV

L'alcalde de Barcelona també ha criticat la manca de relat comú del tripartit: "No es pot canviar cada setmana de portaveu"

Oriol March

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha dit avui que al PSC l'ha perjudicat el treball realitzat durant la passada legislatura pel departament d'Interior i també el fet de parlar de coses "que no són nostres" com la limitació de velocitat a 80 quilòmetres per hora en els accessos a Barcelona. En declaracions a TV3, Hereu s'ha mostrat convençut que els socialistes han d'utilitzar el seu propi llenguatge i no el d'altres partits polítics.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hereu considera, a més, que el govern català ha tingut una "certa timidesa en polítiques de seguretat". També s'ha mostrat crític amb la política de comunicació del tripartit: "Un govern que cada setmana canvia de portaveu és com una maionesa que no acaba de lligar; no han fet un relat de país coherent".

Cargando
No hay anuncios

L'alcalde barceloní ha asseverat que la derrota electoral de diumenge passat del seu partit ha estat a causa, entre d'altres factors, de la crisi econòmica, la incertesa davant el futur i "una fórmula de govern fallida que no ha fet relat de país".