Les reaccions del PSC
Política 02/12/2010

Hereu assegura que al PSC l'ha perjudicat donar la responsabilitat d'Interior a ICV

L'alcalde de Barcelona també ha criticat la manca de relat comú del tripartit: "No es pot canviar cada setmana de portaveu"

Oriol March
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha dit avui que al PSC l'ha perjudicat el treball realitzat durant la passada legislatura pel departament d'Interior i també el fet de parlar de coses "que no són nostres" com la limitació de velocitat a 80 quilòmetres per hora en els accessos a Barcelona. En declaracions a TV3, Hereu s'ha mostrat convençut que els socialistes han d'utilitzar el seu propi llenguatge i no el d'altres partits polítics.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hereu considera, a més, que el govern català ha tingut una "certa timidesa en polítiques de seguretat". També s'ha mostrat crític amb la política de comunicació del tripartit: "Un govern que cada setmana canvia de portaveu és com una maionesa que no acaba de lligar; no han fet un relat de país coherent".

L'alcalde barceloní ha asseverat que la derrota electoral de diumenge passat del seu partit ha estat a causa, entre d'altres factors, de la crisi econòmica, la incertesa davant el futur i "una fórmula de govern fallida que no ha fet relat de país".

stats