Política 24/10/2012

Herrera lamenta que el PSOE no permeti que Maria Badia s'expressi lliurement

El secretari general d'ICV afirma que "és una llàstima que una cosa tant de sentit comú no la vegin els socialistes espanyols", i l'eurodiputat del partit, Raül Romeva, es reafirma en la carta enviada a la CE

Acn
1 min
El secretari general d'ICV, Joan Herrera, aquest dimecres a la seu d'UGT a Catalunya / ACN

Barcelona / Brussel·lesEl secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha lamentat l'actitud del PSOE davant la carta que diversos eurodiputats catalans van fer arribar a la Comissió Europea instant aquesta institució a posicionar-se sobre les amenaces militars a Catalunya. "És una llàstima, i em sap greu per Maria Badia, que no pugui demanar què opina la UE sobre determinades expressions. És una llàstima que una cosa tant de sentit comú no la vegi el PSOE", ha opinat el líder ecosocialista aquest dimecres després de la reunió que ha mantingut amb el secretari general de la UGT a Catalunya. Aquest mateix dimecres Maria Badia ha dimitit del seu càrrec com a secretària general del grup del PSOE a Brussel·les.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, l'eurodiputat d'ICV, Raül Romeva, ha assegurat que té la "consciència molt tranquil·la" per haver enviat una carta a la Comissió Europea, juntament amb Ramon Tremosa, Maria Badia i Oriol Junqueras, denunciant les amenaces militars d'Espanya contra els plans de Catalunya de celebrar un referèndum.

stats