Política 14/05/2015

Iceta: "El PP vol disputar el vot a Plataforma per Catalunya"

Els socialistes denuncien que els populars vulguin extrapolar a altres ciutats el model García Albiol

Sara González
1 min

L'Hospitalet de Llobregat"El PP vol disputar el vot a Plataforma per Catalunya". Així s'explica el líder del PSC, Miquel Iceta, que el PP faci campanyes com les de Badalona, on utilitzen el lema 'Netejant Badalona', o de l'Hospitalet de Llobregat, on estan repartint fulls en què defensen mesures com que no s'obrin més locutoris, basars o kebabs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No es pot apel·lar a les pors i als baixos instints", ha insistit Iceta, que ha afegit que la seva formació rebutja de ple "qualsevol manifestació de racisme i xenofòbia". L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha afegit que els populars estan fent una campanya a la seva ciutat "radicalitzant el discurs" perquè tenen una mala perspectiva electoral i "volen guanyar vots" a costa de manllevar el discurs a Plataforma per Catalunya. Ha dit, a més, que l'Hospitalet estaria "molt pitjor" si s'apliquessin les polítiques que s'estan impulsant a Badalona de la mà de l'alcalde Xavier García Albiol, justament el model que els populars volen extrapolar a altres ciutats. "Nosaltres hem de treballar per tots els veïns i veïnes amb independència del seu origen i de la seva procedència", ha defensat.

Iceta i Marín han visitat aquest dijous l'escola Paco Candel de l'Hospitalet i han denunciat que encara està en barracons perquè la Generalitat ha aturat la construcció de l'edifici que els correspon.

stats