POLÍTICA
Política 19/07/2013

Imputada la gerent del PSC en relació amb el cas Método 3

Segons han informat fonts del partit a l'ARA, dos agents de la Policia Nacional s'han presentat aquest divendres al matí a la seu del partit per comunicar la imputació a Lluïsa Bruguer, i s'han endut el seu ordinador

Ara
1 min
Façana de la seu del PSC a Barcelona / MANOLO GARCÍA

BarcelonaConfusió a la seu del PSC aquest divendres al matí després que dos agents de la Policia Nacional s'hagin presentat a la seu de la formació, al carrer Nicaragua de Barcelona, per comunicar la imputació de l'administradora general, responsable de finances de la formació, Lluïsa Bruguer, en relació amb el cas d'espionatge polític de Método 3.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els dos agents han decomissat l'ordinador de la gerent dels socialistes catalans. La formació ha convocat una compareixença de premsa urgent per donar els detalls de l'operació.

El correu de Método 3

De fet, el nom de Bruguer ja figurava en un dels correus electrònics de Método 3 del 21 de setembre del 2010 en què el departament de comptabilitat de l'agència preguntava: "La nota la faig a nom del PSC o de Lluïsa Bruguer?". També el nom de José Zaragoza ha aparegut vinculat al cas de suposat espionatge polític.

stats