Política 14/05/2014

Una policia local lliura la pistola amb què suposadament van matar la presidenta de la Diputació de Lleó

Assegura que era dins un sobre que li va donar la filla detinguda, al pis de la qual han trobat una segona pistola

Efe
1 min
Flors i espelmes recorden la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, assassinada aquest dilluns a Lleó / EFE

MadridUna policia municipal de Lleó va lliurar aquest dimarts a la nit en una comissaria de la policia espanyola l'arma amb què presumptament es va disparar a la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. L'agent assegura que l'arma va aparèixer al seu cotxe dins d'un sobre. La cadena SER afegeix que el sobre li va donar una de les detingudes –la filla– després del crim. La dona va quedar detinguda i posada després en llibertat, però implicada sense càrrecs, i està pendent de declarar davant la policia i el jutge, segons informa la SER.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La policia investiga quina relació té amb les dues detingudes pel cas: Maria Montserrat González Fernández, de 55 anys, i la seva filla Montserrat Triana Martínez González, de 35. Els primers resultats de la prova de la parafina, que analitza restes de pólvora a les mans de qui ha disparat una arma, apunten que va ser la mare qui va prémer el gallet.

Aquest dimecres al matí, fonts de la investigació han informat de la troballa d'una segona arma durant l'escorcoll del pis de la filla. A més, els agents han trobat un quilo i mig de marihuana.

La policia investiga si les dues armes pertanyen a l'inspector en cap d'Astorga, marit i pare de les detingudes, que sempre ha negat que tingués una segona pistola a més de la reglamentària. Segons la SER, l'arma lliurada ahir a la policia és un revòlver que coincideix amb el calibre de les bales que van matar la líder del PP de Lleó.

stats