SENTÈNCIA DEL TC
Política25/03/2014

La CUP crida a no reconèixer la sentència del TC sobre la declaració de sobirania

Isabel Vallet ha apuntat que, mentre que l'alt tribunal ha trigat "poc temps" a sentenciar sobre la declaració de sobirania, va trigar vuit anys a fer-ho amb la llei concursal

Roger Tugas

BarcelonaLa diputada de la CUP Isabel Vallet ha anunciat que la formació no reconeix la sentència del Tribunal Constitucional sobre la declaració de sobirania "com a vàlida", ja que "l'exercici de la sobirania no és analitzable jurídicament, només políticament". "Què és el que no ha entès el TC de sobirania i de la voluntat d'exercir-la?", s'ha preguntat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Vallet ha afirmat que els "estranya que un tribunal eminentment polític hagi pres aquesta resolució", i ha apuntat que, mentre que ha trigat "poc temps" a sentenciar sobre la declaració de sobirania, va trigar vuit anys a fer-ho amb la llei concursal tot i el drama social que estaven provocant els desnonaments.

Cargando
No hay anuncios

"Cridem a la resta de forces favorables a la declaració a fer el mateix exercici de no-reconeixement per exercir la plena sobirania", ha conclòs la diputada de la CUP.