SENTÈNCIA DEL TC
Política 25/03/2014

La CUP crida a no reconèixer la sentència del TC sobre la declaració de sobirania

Isabel Vallet ha apuntat que, mentre que l'alt tribunal ha trigat "poc temps" a sentenciar sobre la declaració de sobirania, va trigar vuit anys a fer-ho amb la llei concursal

Roger Tugas
1 min

BarcelonaLa diputada de la CUP Isabel Vallet ha anunciat que la formació no reconeix la sentència del Tribunal Constitucional sobre la declaració de sobirania "com a vàlida", ja que "l'exercici de la sobirania no és analitzable jurídicament, només políticament". "Què és el que no ha entès el TC de sobirania i de la voluntat d'exercir-la?", s'ha preguntat.

Així mateix, Vallet ha afirmat que els "estranya que un tribunal eminentment polític hagi pres aquesta resolució", i ha apuntat que, mentre que ha trigat "poc temps" a sentenciar sobre la declaració de sobirania, va trigar vuit anys a fer-ho amb la llei concursal tot i el drama social que estaven provocant els desnonaments.

"Cridem a la resta de forces favorables a la declaració a fer el mateix exercici de no-reconeixement per exercir la plena sobirania", ha conclòs la diputada de la CUP.

stats