Política 20/01/2015

Jaume Bosch, dirigent històric d'ICV, no repetirà com a diputat la propera legislatura

Representant del sector sobiranista del partit i ponent de l'Estatut, tornarà a exercir com a funcionari de la Generalitat

Ara
1 min
El diputat d'ICV-EUiA, Jaume Bosch, en roda de premsa

BarcelonaJaume Bosch no repetirà com a diputat d'ICV-EUiA en la legislatura que s'iniciarà després de les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre. Així ho ha anunciat a través d'un article a la revista 'Treball', on explica que inicia una "nova etapa personal" després de ser al Parlament des del novembre del 2003. Bosch tornarà ara a exercir com a funcionari del cos superior d'administració de la Generalitat, plaça en la qual en aquests moments es troba en situació de serveis especials. "Penso que la meva nova situació personal i professional ha de comportar també deixar les meves responsabilitats a la direcció d’ICV, i quan acabi la legislatura, plegaré com a membre de la comissió executiva. No faré altra cosa que culminar un lent, voluntari, planificat i progressiu procés d’allunyament de les màximes responsabilitats en el partit", assenyala el diputat, que va ser ponent de l'Estatut, en el seu article.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El primer acte polític públic en el qual vaig prendre la paraula va ser, de ben jove, el de la presentació pública d’un PSUC encara il·legal a la meva ciutat, Sant Feliu de Llobregat. Probablement, el darrer míting multitudinari en què hauré intervingut haurà estat el de Vic, el 8 de novembre de l’any passat, un acte unitari en defensa del sí-sí a la consulta de l’endemà: em sembla bonic, emocionant i significatiu", sentencia Bosch, representant del sector sobiranista del partit.

stats