Política 20/01/2015

Jaume Bosch, dirigent històric d'ICV, no repetirà com a diputat la propera legislatura

Representant del sector sobiranista del partit i ponent de l'Estatut, tornarà a exercir com a funcionari de la Generalitat

Ara
1 min
El diputat d'ICV-EUiA, Jaume Bosch, en roda de premsa

BarcelonaJaume Bosch no repetirà com a diputat d'ICV-EUiA en la legislatura que s'iniciarà després de les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre. Així ho ha anunciat a través d'un article a la revista 'Treball', on explica que inicia una "nova etapa personal" després de ser al Parlament des del novembre del 2003. Bosch tornarà ara a exercir com a funcionari del cos superior d'administració de la Generalitat, plaça en la qual en aquests moments es troba en situació de serveis especials. "Penso que la meva nova situació personal i professional ha de comportar també deixar les meves responsabilitats a la direcció d’ICV, i quan acabi la legislatura, plegaré com a membre de la comissió executiva. No faré altra cosa que culminar un lent, voluntari, planificat i progressiu procés d’allunyament de les màximes responsabilitats en el partit", assenyala el diputat, que va ser ponent de l'Estatut, en el seu article.

"El primer acte polític públic en el qual vaig prendre la paraula va ser, de ben jove, el de la presentació pública d’un PSUC encara il·legal a la meva ciutat, Sant Feliu de Llobregat. Probablement, el darrer míting multitudinari en què hauré intervingut haurà estat el de Vic, el 8 de novembre de l’any passat, un acte unitari en defensa del sí-sí a la consulta de l’endemà: em sembla bonic, emocionant i significatiu", sentencia Bosch, representant del sector sobiranista del partit.

stats