DEBAT INTERN A ICV-EUIA
Política 21/10/2014

Joan Mena creu que l'exdiputada d'ICV que ha deixat el partit "ha tingut unes formes poc adequades"

El diputat d'EUiA recorda que el posicionament dels ecosocialistes respecte el 9-N va ser avalat en una consulta interna amb més del 90% dels vots

N.orriols / R.tugas
1 min

BarcelonaEl portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, s'ha referit aquest dimarts a la diputada d'ICV al Congrés entre 2004 i 2007 i regidora i portaveu a l'ajuntament de Sabadell des del 2007, Carme Garcia, que dilluns va estripar el carnet després de 40 anys de militància pel "segrest intern" del debat sobiranista. "Les nostres formacions són transversals i expressem la pluralitat interna", ha afirmat Mena, que és regidor a Sabadell d'EUiA i ha recordat que la postura d'ICV respecte el 9-N va ser avalada per més d'un 90% dels vots en una consulta interna.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per això, Mena ha recordat que "estem en un moment molt viu i plural". "La senyora Garcia ha tingut unes formes poc adequades per expressar el seu posicionament personal", ha conclòs el diputat, tot i que no ha volgut insistir-hi en formar part de l'altre partit de la coalició i en parlar en nom del grup parlamentari.

stats