Política 28/06/2019

Jordi Sànchez demana suspendre l'acte d'aquest cap de setmana a Lledoners pel risc d'incendis

El líder de l'ANC veu prioritari que l'incendi de la Ribera d'Ebre centri "tots els efectius"

Ara
1 min
La marxa en suport dels presos, a Lledoners

BarcelonaJordi Sànchez ha demanat desconvocar la concentració de suport als líders independentistes prevista per a aquest cap de setmana davant la presó Lledoners. El diputat pres de JxCat considera que, davant l'incendi forestal que crema des de dimecres a la Ribera d'Ebre, la prioritat és mobilitzar allà els efectius. "Primer les persones i facilitar la feina als nostres serveis públics", ha expressat Sànchez a través d'un tuit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de l'ANC ha publicat l'advertència, "d'acord amb els Bombers, els Agents Rurals, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local" de Sant Antoni de Vilatorrada, municipi on és la presó de Lledoners. Ha considerat, per tant, més important que els efectius puguin treballar en l'incendi més devastador de l'Ebre, que ja ha cremat més de 6.000 hectàrees, que no pas en l'acte convocat davant el centre penitenciari.

El president de l'ANC, en presó preventiva, ha demanat la suspensió de les concentracions després que el govern hagi recomanat màxima precaució per evitar nous incendis. En la mateixa línia, la Generalitat ha demanat prudència extrema davant l'onada de calor extrema que afectarà Catalunya aquest cap de setmana.

stats