PLE DEL PARLAMENT
Política 04/07/2013

Un diputat del PP preveu que Jordi Cañas protagonitzarà 'Torrente: apatrullant el Parlament"

"Això no és 'El club de la comedia', vostè es convertirà en el bufó del Parlament", ha etzibat José Antonio Coto al dirigent de Ciutadans enmig d'un debat d'una moció

R. Tugas / O. March
1 min

BarcelonaEl diputat del PP José Antonio Coto i el portaveu parlamentari de Ciutadans, Jordi Cañas, han protagonitzat una discussió peculiar aquest dijous al Parlament. Aquesta s'ha originat per una moció que ha defensat Coto en què defensava rebaixar impostos i taxes de la Generalitat i a la que Cañas ha defensat esmenes per instar el govern espanyol a reduir també tributs estatals. El diputat popular, però, ho ha rebutjat al·legant que aquesta petició s'hauria de fer des del Congrés i l'ha convicat a demanar-li que ho defensi al secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, atès que Coto sempre titlla Ciutadans de "federació catalana del PSOE". "Aquesta [el Parlament] és una cambra també espanyola, no caigui en el parany dels separatistes", li ha replicat Cañas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha estat en aquest moment en el que Coto ha carregat contra el to sarcàstic amb què normalment s'expressa el portaveu de C's. "Això no és 'El club de la comedia', vostè es convertirà en el bufó del Parlament", li ha etzibat, i ha afegit: "En lloc de 'Torrente: apatrullant la ciutat', aviat podrem veure 'Torrente: apatrullant el Parlament', protagonitzat per Jordi Cañas!".

La presidenta del Parlament ha demanat que no seguís l'escalada i el portaveu de Ciutadans, amb un somriure irònic, l'ha tancat: "No, deixi'l, pobret".

stats