ELECCIONS EUROPEES
Política21/05/2014

ERC furga CiU amb Duran i l'acusa en un vídeo de confondre amb l'"ara sí i l'ara no" al procés

Els republicans argumenten que són els únics que defensaran la independència en un espot on apareix un ninot que caricaturitza el líder d'Unió

Ara

BarcelonaERC insisteix aquesta última setmana de campanya que la seva coalició amb NECat és l'única que té les coses clares respecte a la independència. Per això, en un nou vídeo electoral, furga en les contradiccions de CiU amb les declaracions del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, respecte a la tercera via.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ara que comencem a veure el nou país, n'hi ha que s'esforçaran a impedir-ho", comença el vídeo, fet amb dibuixos animats, i que ensenya una finestra tapada amb barrots de fusta. "D'altres diran que sí però a mitges", segueix l'espot, amb la finestra mig oberta, en referència als favorables al dret a decidir però no a la independència. Fins a aquest punt no apareix cap personatge. Llavors, però, un ninot molt similar a Duran i Lleida obre i tanca la finestra i la veu en off diu: "...O confondran amb l'ara sí i l'ara no'".

Cargando
No hay anuncios

Finalment, el vídeo acaba afirmant que "a ERC tenim les coses clares, tots els nostres vots són vots que defensaran Catalunya i el procés cap a la independència".