ELECCIONS EUROPEES
Política 21/05/2014

ERC furga CiU amb Duran i l'acusa en un vídeo de confondre amb l'"ara sí i l'ara no" al procés

Els republicans argumenten que són els únics que defensaran la independència en un espot on apareix un ninot que caricaturitza el líder d'Unió

Ara
1 min

BarcelonaERC insisteix aquesta última setmana de campanya que la seva coalició amb NECat és l'única que té les coses clares respecte a la independència. Per això, en un nou vídeo electoral, furga en les contradiccions de CiU amb les declaracions del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, respecte a la tercera via.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ara que comencem a veure el nou país, n'hi ha que s'esforçaran a impedir-ho", comença el vídeo, fet amb dibuixos animats, i que ensenya una finestra tapada amb barrots de fusta. "D'altres diran que sí però a mitges", segueix l'espot, amb la finestra mig oberta, en referència als favorables al dret a decidir però no a la independència. Fins a aquest punt no apareix cap personatge. Llavors, però, un ninot molt similar a Duran i Lleida obre i tanca la finestra i la veu en off diu: "...O confondran amb l'ara sí i l'ara no'".

Finalment, el vídeo acaba afirmant que "a ERC tenim les coses clares, tots els nostres vots són vots que defensaran Catalunya i el procés cap a la independència".

stats