CONSELL NACIONAL DE CIU
Política 30/04/2011

Duran lamenta que l'Estat tingui diners per a Extremadura i no per a Catalunya

El portaveu de CiU al Congrés denuncia que ahir el PSOE va aprovar 3.700 milions d'euros per l'AVE d'Extremadura mentre a Catalunya li nega el fons de competitivitat. “O n'hi ha per tots o no n'hi ha per ningú”, ha dit

Sara González
1 min

BarcelonaEl líder d'Unió i portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha lamentat que l'Estat negui els 1.450 milions de fons de competitivitat i, d'altra banda, ahir mateix aprovés 3.700 milions d'euros per finançar l'AVE d'Extremadura. “O n'hi ha per tots o no n'hi ha per ningú”, ha dit el dirigent democristià.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran Lleida ha afegit que, a més del fons de competitivitat, l'Estat no compleix amb la disposició addicional tercera de l'Estatut ni amb les inversions públiques previstes per Catalunya a la Constitució. Com també ha fet Artur mas, Duran ha assenyalat els socialistes com els principals culpables de la situació econòmica del país. “Quina barra que tenen. Han deixat el país trinxat i a sobre ens volen donar lliçons”, ha afirmat el líder d'Unió, que no ha dubtat en denunciar que al desembre, quan CiU ja governava, ERC i ICV van seguir “col·locant” personal a departaments de la Generalitat.

stats