Política 19/11/2015

Un jutjat de admet la querella per apropiació indeguda contra dirigents de Manos Limpias

Enric Borràs
1 min
Miguel Bernad va presentar ahir la querella contra Jordi Pujol al jutjat 31 de Barcelona.

BarcelonaEl jutjat d'instrucció número 18 de Madrid ha admès a tràmit la querella de la Fiscalia contra el secretari general de Manos Limpias, Miguel Bernad, i l'advocada i portaveu de l'entitat Virginia López Negrete. El jutjat considera que els fets que denuncia poden ser "un delicte d'apropiació indeguda", segons la interlocutòria que l'accepta i a la qual ha tingut accés l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons la Fiscalia, que va començar la investigació arran d'una denúncia de la Comissió de orevenció de blanqueig de diners (Seppblac), Bernad i Negrete s'haurien apropiat de 108.000 euros. El jutge els cita el dia 23 i demana a dues oficines del BBVA de Madrid els moviments i la titularitat dels comptes i la identitat dels qui van ordenar una sèrie de transferències per valor de 110.800 euros entre el desembre de 2010 i el febrer de 2011.

Després de la querella Manos Limpias va emetre un comunicat dient que els diners venien de la plataforma d'afectats d'Afinsa i eren per contractar serveis professionals d'advocats.

stats