Política 19/08/2014

Cayo Lara carrega contra els Pujol per denunciar els que han filtrat els seus comptes ocults i contra el PSOE pel cas dels ERO

Advoca per la derogació del secret bancari ja que és "el blindatge descarat per al frau fiscal i el blanqueig"

Europa Press
1 min

MadridEl coordinador federal d'Izquierda Unida, Cayo Lara, ha qüestionat l'estratègia de l'expresident Jordi Pujol i la seva família de carregar contra els que han donat a conèixer els seus comptes ocults, i al mateix temps ha criticat que, en el cas dels expedients de regulació d'ocupació (ERO) d'Andalusia, hi hagi persones d'esquerra que es corrompin: "Ni companys, ni decents", remarca.

En una sèrie de missatges publicats al seu compte personal de Twitter, Cayo Lara afirma que "per a la Hisenda Pública no hauria d'existir el secret bancari" ja que és "el blindatge descarat per al frau fiscal i el blanqueig". Per això, critica que la família Jordi Pujol plantegi la seva defensa dirigint precisament contra els que van revelar els seus comptes opacs. "Ara es pretén que el delicte ho hagin comès els que revelen el secret bancari i no els que defrauden al fisc", comenta.

Però també es refereix al cas dels ERO a Andalusia, on IU governa en coalició amb els socialistes. "Els qui en nom de l'esquerra es corrompen ni representen els principis i valors de l'esquerra, ni són companys ni decents", proclama.

stats