Política 26/11/2014

La reina Letícia acaba amb la tradició d'hissar la bandera espanyola a la Zarzuela

Segons informa Estrelladigital.es, els tocs de corneta i el retard d'una perruquera van desencadenar l'antipatia de l'esposa del cap d'estat vers aquesta cerimònia

Ara
1 min

BarcelonaDes de fa setmanes ja no s'hissa la bandera espanyola ni es toca la corneta a la Zarzuela. La tradicional cerimònia que es duia a terme a totes les instal·lacions militars, al matí i al vespre, ha quedat suprimida per l'enuig de la reina Letícia. Segons informa el digital Estrelladigital.es, l'esposa del rei Felip VI és la "responsable" de la mesura.

La retirada d'aquesta habitual cerimònia es deu, segons el digital, a la incomoditat de la reina pel so de la corneta i també per un incident dels guàrdies reials amb la seva perruquera. Els soldats van parar el seu cotxe quan anava a pentinar la reina i van retenir-la uns minuts fins a finalitzar el ritual militar. La irritació de Letícia va ser "majúscula", assegura el digital.

D'acord amb el protocol, el cos de guàrdia hissa la bandera espanyola a les vuit del matí i es toca la corneta a totes les instal·lacions militars. Es repeteix la cerimònia al vespre, en homenatge als caiguts.

stats