Política 23/03/2012

Manifestació a Barcelona contra les agressions al català a Mallorca

Més d'un miler de persones es concentren per denunciar la política "genocida" del Govern Balear que presideix el popular José Ramón Bauzá

Pere Martí
1 min
La manifestació a Barcelona / ROGER BUCH

BarcelonaUnes 1.500 persones s'han concentrat aquest vespre als Jardinets de Gràcia de Barcelona per protestar contra les agressions lingüístiques que està duent a terme el Govern Balear amb diverses iniciatives legals destinades a esborrar el català de l'espai públic balear. La majoria dels assistents eren mallorquins que resideixen a Catalunya, però també nombrosos principatins, que han secundat la crida feta per l'entitat Illencs pel català, amb el lema "Aturem l'extermini del català a les Illes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La concentració també ha servit per donar suport a Jaume Bonet, que fa 23 dies que està en vaga de fam, i per fer una crida a participar en la manifestació que l'Obra Cultural Balear farà aquest diumenge a Palma, a la qual assistiran nombrosos representants de forces polítiques, tant de les Illes com també del Principat. En els propers dies està previst que s'afegeixi Tomeu Amengual a fer també vaga de fam.

stats