POLÍTICA
Política 09/07/2014

Lucena retreu a Elena que prengui les decisions a "càmera lenta"

Recorda al líder d'Avancem que un mes després d'anunciar que deixa el grup socialista al Parlament encara no ho ha comunicat a la mesa de la cambra

Ara/acn
1 min

BarcelonaEl portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha ironitzat aquest dimecres sobre l'anunci del líder d'Avancem, Joan Ignasi Elena, que no decidirà si es queda o plega del Parlament fins al setembre. Lucena ha aprofitat per retreure al seu encara company de grup que prengui les decisions "a càmera lenta", i ha assegurat que si ell estigués en el seu cas hauria deixat l'escó "ipso facto".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No tindria cap dubte sobre el que he de fer si decideixo abandonar el partit sota el paraigua del qual m'he presentat a les eleccions. Jo entregaria l'escó 'ipso facto', però hi ha persones que necessiten fer les coses amb un llarg període de reflexió que sembla que durarà mesos", ha indicat.

No ho ha comunicat a la mesa

Perquè el portaveu del PSC al Parlament ha assegurat que, un mes després d'anunciar que abandonava el grup socialista, Elena encara no ho ha comunicat a la mesa. Lucena ha remarcat que, al marge de comunicar verbalment la seva decisió al que serà el pròxim líder del PSC, Miquel Iceta, ha de fer-ho també formalment a la mesa, cosa que no s'ha produït. "A qui li toca moure fitxa claríssimament és a ell", ha conclòs.

stats