Política 11/09/2014

"Glòria eterna als herois de Blanquerna", criden uns 40 ultres a les portes de la Delegació del Govern a Madrid

Set furgons policials han vigilat la petita manifestació convocada per la Falange

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridMés mitjans i policies que manifestants. És l'abast que ha tingut la protesta convocada per la Falange a les portes de la Delegació del Govern a Madrid. Una quarantena d'ultres -només hi havia quatres dones-, poc més dels que s'han reunit a Barcelona el matí, han homenatjat el grup que va irrompre l'any passat l'acte institucional de la Diada al Centre Blanquerna amb una pancarta en què, justament, s'hi podia llegir "Glòria eterna als herois de Blanquerna".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els han escortat set furgons de policia durant dues hores, fins i tot quan vista la poca participació i les ganes dels turistes i vianants de poder transitar pel carrer Alcalà, els manifestants han plegat les banderes de la Falange i se n'han anat cap a casa al cap d'una hora i mitja i després de cantar el 'Cara el Sol'.

En un llarg discurs, han denunciat el separatisme català, que consideren una "arma de destrucció massiva" i una "mentida històrica", tot cridant a rima de "No se engañen, Cataluña es España". També han tingut dures crítiques contra el PP i el PSOE: "La democràcia ha fet que hi hagi molts més independentistes, perquè han aconseguit obtenir sense trets ni bombes molt més".

stats