Política 13/06/2014

Marc Guerrero (CDC) deixarà la vicepresidència dels liberals europeus si no respecten el dret a decidir

En un comunicat, Convergència informa que està treballant "intensament" per tal que UPyD i Ciutadans no entrin a formar part del grup parlamentari liberal

Ara
1 min

BarcelonaMarc Guerrero (CDC) dimitirà com a vicepresident dels liberals europeus si no respecten el dret a decidir. Així ho ha indicat aquest matí a Brussel·les en una reunió del buró i del consell del Partit Liberal Demòcrata Europeu (ALDE, per les seves sigles en angles). L'anunci de Guerrero s'emmarca en les negociacions que hi ha obertes entre els liberals, Ciutadans i UPyD –que entre els dos sumen 6 eurodiputats– per tal que els partits espanyolistes s'integrin al grup parlamentari de l'ALDE. Una circumstància que CDC rebutja.

"Una de les possibles solucions que s'estan negociant passa per constituir un grup pel dret a decidir integrat pel PNB i el NVA (independentistes flamencs) vinculat als liberals i sota un manifest que doni suport a la voluntat dels catalans d'acord amb els darrers documents aprovats per la família liberal", defensa CDC en el comunicat.

stats