Política 13/06/2014

Marc Guerrero (CDC) deixarà la vicepresidència dels liberals europeus si no respecten el dret a decidir

En un comunicat, Convergència informa que està treballant "intensament" per tal que UPyD i Ciutadans no entrin a formar part del grup parlamentari liberal

Ara
1 min

BarcelonaMarc Guerrero (CDC) dimitirà com a vicepresident dels liberals europeus si no respecten el dret a decidir. Així ho ha indicat aquest matí a Brussel·les en una reunió del buró i del consell del Partit Liberal Demòcrata Europeu (ALDE, per les seves sigles en angles). L'anunci de Guerrero s'emmarca en les negociacions que hi ha obertes entre els liberals, Ciutadans i UPyD –que entre els dos sumen 6 eurodiputats– per tal que els partits espanyolistes s'integrin al grup parlamentari de l'ALDE. Una circumstància que CDC rebutja.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Una de les possibles solucions que s'estan negociant passa per constituir un grup pel dret a decidir integrat pel PNB i el NVA (independentistes flamencs) vinculat als liberals i sota un manifest que doni suport a la voluntat dels catalans d'acord amb els darrers documents aprovats per la família liberal", defensa CDC en el comunicat.

stats