Política 20/11/2014

Marina Geli i Núria Ventura no deixaran l'escó de forma immediata tot i la baixa del PSC

L'exconsellera socialista afirma que han acordat amb Miquel Iceta que esperaran a saber si hi ha avançament electoral abans de decidir si abandonen el Parlament

Ara
1 min

BarcelonaLa diputada i exconsellera Marina Geli ha assegurat aquest dijous que, de moment, tant ella com la també diputada crítica Núria Ventura no tenen intenció de deixar l'escó al Parlament de forma immediata malgrat que abandonaran el PSC per crear un nou partit juntament amb NECat, l'organització del també exconseller socialista Ernest Maragall.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Geli ha assegurat que ella i Ventura han acordat amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que esperaran a saber si hi haurà avançament electoral de forma immediata abans de decidir si abandonen el Parlament o si esperen a esgotar la legislatura. Geli ha afirmat que si no hi hagués eleccions anticipades més o menys immediates, com reclamen ERC i la CUP i organitzacions com l'Assemblea Nacional Catalana, llavors sí que plantejaran la sortida del Parlament.

La veu del "socialisme sobiranista"

Això sí, Geli ha reivindicat que els seus escons representen la "veu d'una part del socialisme sobiranista". Geli ha definit la nova formació que naixerà al gener com un partit "català, socialista, sobiranista i d'obediència estrictament catalana" i ha confiat que el moviment Avancem liderat per Joan Ignasi Elena s'hi acabi sumant.

stats