Política 20/03/2015

Marta Camps abandona l'elecció de la llista electoral del PSC a Lleida i la qualifica de "paperot"

La llista s'ha votat a mà alçada per unanimitat, un fet que ha provocat el rebuig d'una quinzena de militants que han marxat de l'acte només començar

Acn
1 min
Àngel Ros vota la llista electoral a mà alçada amb la resta de militants / ACN

LleidaL'agrupació local del PSC de Lleida ha votat per unanimitat la proposta de llista electoral que ha presentat el candidat a la reelecció, l'actual alcalde Àngel Ros. La comissió gestora del partit ha convocat una reunió informativa als militants en la qual s'ha fet una votació a mà alçada no vinculant de la proposta de llista, fet que ha irritat la fins ara presidenta local, Marta Camps, i ex número 2 a la Paeria. Ella, el regidor Josep Barberà i una quinzena de militants han abandonat l'acte només començar, quan han demanat votar en secret i la presidenta de la gestora, Teresa Cunillera, ha instat tots els militants a escollir-ho en una votació a mà alçada. Camps ha qualificat la reunió de "paperot".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Camps, la manera com s'ha escollit la llista electoral per al 24 de maig al PSC de Lleida és un fet "anòmal que no s'havia vist mai", almenys "des del 2012, que es votés a mà alçada" i no en una votació secreta de l'assemblea. Segons l'ex tinent d'alcalde de la Paeria, el procediment escollit per la junta gestora és "un muntatge" perquè es buscava la "unanimitat, coartant la llibertat interna i en contra dels estatuts". Camps ha anunciat que dimarts va posar en coneixement el procediment escollit per aprovar la llista a la comissió de garanties del partit. L'ex número 2 d'Àngel Ros creu que molts militants "no han pogut votar el que realment estan pensant", ja que "ho han hagut de fer a mà alçada" perquè el candidat sortís "reforçat".

stats