Política 23/10/2014

La JNC convida els joves liberals europeus a participar com a voluntaris i observadors a la jornada del 9-N

Les joventuts de Convergència editaran i repartiran material en castellà adreçat a col·lectius específics de joves i s'intensificarà la campanya als instituts per mobilitzar els qui poden votar per primer cop

Ara
1 min

BarcelonaLa Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) fa una crida als joves liberals europeus a participar com a voluntaris i observadors a la jornada del 9-N. "Aquesta és una oportunitat única per a que els joves siguem els protagonistes de la construcció d'un nou Estat, i del costat de la democràcia hi tenim als col·legues liberals de tot el món", assenyala la presidenta de l'organització, Marta Pascal, que recorda que diversos estaments de les joventuts liberals han donat suport al dret a decidir del poble de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, la JNC convidarà les EGI –joventuts del PNB–, així com a la resta de joventuts que formen part dels joves liberals europeus –LYMEC– i mundials –IFLRY–, a participar el proper 9N, fent-se voluntaris i observadors del procés.

La JNC ha intensificat la campanya pel 9-N sot el paraigua 'El Sí de la teva vida' els últims dies i editarà i repartirà material en castellà adreçat a col·lectius específics de joves i s'intensificarà la campanya als instituts, centrat en els joves que podran votar per primer cop. Al procés de participació hi poden acudir els joves que el novè dia de novembre ja hagin complert els 16 anys.

stats