Política 11/10/2014

Salutació efusiva del pare de Pere Navarro a Mas en la festa de CDC

El progenitor de l'ex primer secretari del PSC puja a l'escenari per abraçar el president de la Generalitat després de la ronda de discursos

Ara
1 min
Joaquim Navarro, pare de l'exlíder del PSC, abraça Artur Mas en la festa de CDC a Manresa

ManresaDes que Artur Mas ha arribat cap a les dotze del migdia d'aquest dissabte a la zona esportiva del Congost, a Manresa, no ha parat de repartir encaixades de mans i abraçades amb els militants i simpatitzants de Convergència que s'hi havien congregat per celebrar la festa del partit. La salutació segurament més inesperada (i efusiva) ha arribat, però, un cop ha acabat el seu discurs. Mas ha vist com pujava a l'escenari per saludar-lo Joaquim Navarro, pare de l'ex primer secretari del PSC Pere Navarro.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joaquim Navarro, que en altres ocasions ja havia assegurat públicament que era partidari de la independència de Catalunya i que en les eleccions del 2012 deia que havia votat CiU, ha abraçat el president de la Generalitat i s'ha volgut fer una fotografia amb ell. Sergi Alzuria, president de l'agrupació de CDC a l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni, ha fotografiat el moment de l'abraçada.

stats