Política 17/10/2013

Mas planta la vicepresidenta espanyola en un acte a Barcelona per raons de protocol

Un canvi d'última hora relegava el president en l'ordre d'intervencions d'un acte de Foment del Treball i concedia a Sáenz de Santamaría tancar els parlaments

Ara
1 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, aquest dijous a l'acte de Foment del Treball a Barcelona. Al seu costat, la cadira que hauria hagut d'ocupar Artur Mas, que finalment ha ocupat Felip Puig (la foto s'ha pres mentre Puig s'havia aixecat per al seu torn de paraula)  / PERE VIRGILI

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha decidit plantar aquest dijous al vespre la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, en un acte a Barcelona en què tots dos anaven a coincidir. Fonts properes al president han explicat a l'ARA que un canvi d'última hora relegava Mas en l'ordre de les intervencions en un acte de Foment del Treball. Inicialment estava previst que Mas tanqués els parlaments, però en trobar-se Mariano Rajoy de viatge -aquest dijous s'ha desplaçat a Panamà per assistir a la cimera iberoamericana- Santamaría és ara presidenta del govern espanyol en funcions i, per tant, els organitzadors li han concedit a ella l'últim torn d'intervenció. Mas, agreujat, ha decidit plantar-se i no acudir-hi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acte en qüestió és la concessió de les medalles d'honor de la patronal Foment del Treball i dels Premis Carles Ferrer Salat, amb què es reconeix empresaris i entitats que han excel·lit en la seva activitat. També tenen previst assistir-hi el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, amb el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, com a amfitrió.

El lloc de Mas en les cadires de les autoritats, al costat esquerre de Sáenz de Santamaría, ha estat ocupat pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, com a representant de rang més alt de la Generalitat. En el moment de la foto, Puig s'havia aixecat per fer el seu parlament.

stats