SOBIRANISME A CIU
Política 20/02/2011

Mas diu ara que el més probable és que vagi a votar a la consulta de Barcelona del 10-A

El president de la Generalitat augura que Catalunya haurà de fer el seu camí "sense pensar tant en la política espanyola" si fracassa el pacte fiscal

Acn
1 min
Artur Mas i Xavier Trias van tancar l'Escola d'Hivern de CDC.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'inclina per participar a la consulta independentista del 10 d'abril a Barcelona. En una entrevista a l'Avui, Mas ha manifestat que ha de resoldre aquest interrogant però ha afegit que "el més probable és que vagi a votar". "Tinc ganes de votar però he de trobar la manera que s'entengui que qui vota és un ciutadà com qualsevol altre" ha manifestat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'altra banda, Mas ha considerat que "l'Estat ens té collats per tot arreu" en referència a l'actual model de finançament i augura que Catalunya haurà de fer el seu camí "sense pensar tant en la política espanyola" en cas que fracassi el pacte fiscal que proposa el Govern.

A la mateixa entrevista, el president de la Generalitat diu que la figura de Mònica Terribas al capdavant de TV3 "no està en discussió" perquè "està fent una feina més que correcta".

stats