LES ACAMPADES ENTREN EN CAMPANYA
Política 19/05/2011

Mayor Oreja veu el PSOE darrere les acampades mentre que Fabra s'hi solidaritza

El moviment dels 'indignats' descol·loca el PP, que no sap com posar-s'hi

Redacció
1 min

LleidaEl portaveu del PP al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, creu que les acampades organitzades a nombroses ciutats de l'Estat espanyol, quatre dies abans de les eleccions, són "una estratègia d'una esquerra que sap que ha perdut les eleccions". Ho ha dit aquest dijous a Lleida, on ha mostrat el seu suport a l'alcaldable Inma Manso.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Però el fet és que mentre Mayor Oreja menyspreava així les acampades, paral·lelament el dirigent popular i president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha expressat avui el seu “respecte” al moviment dels "indignats". Per ell, el moviment és una resposta “correcta” a la crisi, protagonitzat per “joves amb ànim pacífic”. Una prova més que el moviment social que ha irromput en campanya electoral ha deixat descol·locat també el PP, que no sap com posar-s'hi.

Oreja i Bildu

En la seva visita sorpresa a Lleida, Mayor Oreja s'ha referit també a l'entrada de Bildu a les llistes electorals. El portaveu popular ha denunciat que el PSOE "està darrere de la legalització d'ETA en un projecte pactat amb ells" i ha lamentat que es deixi que ETA "aterri" als ajuntaments.

stats