Política 26/01/2013

La trama del cas Mercuri s'estén a Sant Quirze i Palau-Solità i Plegamans

El sumari recull que les adjudicacions irregulars d'obres públiques van més enllà de Sabadell, segons ha avançat 'Catalunya informació'

Ara
1 min
Malgrat estar a l'oposició, l'exregidor del PP Jordi Soriano tenia molta relació amb Manuel Bustos.

BarcelonaLa trama del cas Mercuri va més enllà de Sabadell i s'estén cap a d'altres municipis vallesans com ara Sant Quirze o Palau-Solità i Plegamans on, segons el sumari del cas, hi hauria hagut també adjudicació irregular d'obres públiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ho ha avançat 'Catalunya informació', que ha tingut al text del sumari, on es recull que l'ex regidor del PP de Sabadell Jordi Soriano seria el cervell de les adjudicacions per afavorir determinades empreses a canvi de quantioses comissions.

Un dels grups empresarials més beneficiat amb aquest operatiu irregular era el de Melquiades Garrido, l'oncle de Manel Bustos i president del gremi de constructors de Sabadell.

L'esclat del cas Mercuri va esquitxar l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, que va apartar-se del càrrec tot i que ahir el PSC del municipi va demanar el seu retorn a l'alcaldia en considerar que no hi ha proves que l'inculpin i sí "documentació suficient" per demostrar la seva innocència.

L'oposició municipal, però, va insinuar que respondria amb una moció de censura si Bustos tornar a liderar el consistori a partir del mes que ve.

stats