PRIMÀRIES SOCIALISTES
Política 19/02/2011

La participació a les primàries del PSC: 58% militants, 23% simpatitzants, uns 2.000 per cada grup

Els col·legis electorals han tancat a les

A. Balanzà / S. González
1 min

BarcelonaUn 58% dels militants i un 23% dels simpatitzants, aproximadament 2.000 per cada col·lectiu del PSC de Barcelona, ja han dipositat la seva papereta a favor de Jordi Hereu o Montserrat Tura. Els col·legis electorals ja han tancat a l'hora prevista, les vuit de la tarda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari de la federació socialista de Barcelona, Carles Martí, ha afirmat avui que "hem d'estar tots orgullosos de la neteja i normalitat del procés" de primàries que avui han celebrat per escollir el seu candidat a l'alcaldia de Barcelona. Martí, que ha donat el seu suport explícit al candidat Jordi Hereu, ha visitat avui totes les agrupacions en les quals s'ha exercitat el vot i ha manifestat que "fins i tot altres partits s'haurien d'alegrar i prendre nota".

També ha explicat que "l'índex de participació, d'implicació dels militants i simpatitzants socialistes ha estat molt bo per al PSC de Barcelona, però també per al PSC en general i per al sistema democràtic".

L'anunci dels resultats es coneixerà sobre les 21.00 quan compareixerà el secretari d'Organització del PSC de Barcelona, Albert Aixalà, a la sala principal de l'Hotel Avinguda Palace

stats