Política 24/08/2018

La ministra Batet demana comparèixer al Congrés per explicar l'última Bilateral

En la reunió es va acordar constituir una sèrie de comissions i subcomissions incloses a reunió

Ara
1 min
La Comissió Bilateral Generalitat-Estat es va reunir ahir, a Palau, per primer cop en set anys. El conseller Maragall i la ministra Batet van presidir la trobada.

BarcelonaLa ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, ha sol·licitat comparèixer a la comissió de política territorial i funció pública del Congrés dels Diputats per informar del contingut de la reunió de la Comissió Bilateral entre la Generalitat i l'Estat que va tenir lloc l'1 d'agost.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així n'ha informat aquest divendres el ministeri, que en una nota de premsa detalla que la sol·licitud es va registrar dimecres al Congrés i té com a objectiu explicar als diputats el motiu pel qual es va reactivar aquest òrgan previst en l'Estatut de Catalunya després de set anys sense convocatòries.

En l'última reunió bilateral es va acordar constituir una sèrie de comissions futures i subcomissions incloses a la Comissió Bilateral. Amb tot, l'última reunió va fer constatar als representants de tots dos governs el distanciament al voltant de temes clau com el dret a l'autodeterminació o la situació dels presos polítics.

stats