Política 14/09/2015

El ministre Soria entra en campanya: "Catalunya mai serà reconeguda com a estat independent"

El titular d'Indústria, Eenergia i Turisme adverteix en un comunicat oficial que recull unes declaracions seves a RNE que cap organisme internacional farà cas a les demandes de Catalunya

Ara
1 min
El ministre d’Indústria, José Manuel Soria, ha rellevat Soraya Sáenz de Santamaría com a interlocutor de les televisions privades.

BarcelonaNi ONU, ni FMI, ni UE. Catalunya està condemnada a no ser reconeguda per cap organisme internacional, segons el ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, que en un comunicat oficial del Ministeri que dirigeix difon unes declaracions que ha fet a RNE en què assevera que "Catalunya mai serà reconeguda com a estat independent".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A diferència del candidat del PP a Catalunya, Soria ha negat cap caràcter plebiscitari al 27-S, en què es faran simplement unes eleccions autonòmiques per triar "un govern que gestioni -diu el comunicat- les competències transferides". I encara va més enllà i considera que "el govern català ha desatès aquest tipus de responsabilitats per posar-se de ple en altres que no són de la seva competència".

stats