Política 18/09/2015

La Moncloa condemna l'acció exterior del Govern: "Gastant molt, Mas s'ha guanyat el pitjor dels fracassos"

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres / EFE

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha criticat aquest divendres l'acció exterior del Govern, després que 'El País' hagi publicat que la Generalitat ha reclamat a les ambaixades suport a la independència. "Gastant molt, Mas s'ha guanyat el pitjor dels fracassos", ha dit durant la roda de premsa posterior al consell de ministres, en què s'ha tractat, bàsicament, la campanya pel 27-S. "Tots els líders mundials li han dit alt i clar que no té sentit el que està fent", ha afegit, perquè no ha aconseguit comprar "la raó ni la legalitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat la polèmica entorn del cara a cara entre el líder d'ERC, Oriol Junqueras, i el ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, Sáenz de Santamaría l'ha considerat ara "interessant" i ha defensat que els dos polítics tenen una "trajectòria en comú a la UE".

Preguntada sobre el perquè el PP tanca ara la porta a una reforma de la Constitució que reconegui la singularitat catalana, ha insistit que "no es pot acontentar el que no es vol acontentar".

stats