Política 04/03/2014

Montilla, sobre la candidatura de Maragall amb ERC: “Que faci el que li doni la gana, no està al PSC”.

Oriol Junqueras i Ernest Maragall expressen el seu desig que la coalició vagi més enllà de les europees i es traslladi al Parlament de Catalunya i a les eleccions municipals

Europa Press
1 min
José Montilla, aquest dimarts al Senat, amb els portaveus del Grup Basc, el Grup Mixt, CiU, i el Grup Socialista / EFE

MadridL'expresident de la Generalitat de Catalunya i portaveu d'Entesa al Senat, José Montilla, ha assegurat aquest dimarts que no té res a dir sobre la candidatura d'Ernest Maragall com a número dos a la llista d'ERC al Parlament Europeu ja que "és un senyor que no està al PSC".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Que faci el que li doni la gana", ha afirmat Montilla al Senat en ser preguntat per el pas que ha fet un dels seus exconsellers a la Generalitat. "És un senyor que no està al PSC", no tinc perquè opinar. És lliure de fer el que vulgui", s'ha limitat a afegir.

El president d'ERC, Oriol Junqueras, i el de Nova Esquerra Catalana (NECat), Ernest Maragall, han expressat el seu desig que la coalició entre les dues formacions vagi més enllà de les eleccions europees i es traslladi també al Parlament de Catalunya, així com també a les municipals i a la consulta sobiranista. Així ho han manifestat conjuntament en la roda de premsa de presentació de Maragall com a número dos de la llista d'ERC a les europees, que encapçala Josep Maria Terricabras. Han afirmat la necessitat d'establir un marc de cooperació "per estructurar i ampliar l'espai de l'esquerra catalanista" per anar junts a Europa.

stats