Política 18/10/2011

Continua la polèmica sobre les 'motxilles' de la Diputació

Solidaritat presentarà una denúncia contra els últims presidents de la Diputació de Barcelona si entén que s'ha comès delicte

G.genovès
1 min

BarcelonaEn la compareixença dels grups parlamentaris d'aquesta tarda, el diputat de SI Alfons López Tena ha anunciat que divendres es presentarà a la Diputació de Barcelona i demanarà tota la documentació referent a les anomenades “motxilles”, els salaris que s'adjudicaven per decret a alguns empleats de la Diputació un cop abandonaven el càrrec. López Tena, que ha acusat la Diputació de no fer públics aquests decrets “com fa el Partit Comunista Xinès”, presentarà una denúncia pel que podria ser un delicte de malversació de cabals públics que podria afectar els presidents de la Diputació des de l'any 2000.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntada per aquest anunci, la portaveu del grup parlamentari del PSC, Laia Bonet, ha remarcat que les desqualificacions de López Tena “parlen per si soles”. Per la seva banda, el portaveu del PP, Enric Millo, ha volgut prendre distància respecte de la denúncia, tot i que s'ha mostrat partidari d'investigar el cas. Tot i això, ha deixat clar que si es demostra que les informacions sobre les adjudicacions de “motxilles” són certes, es tractaria d'un cas “molt greu”.

stats