Política 20/11/2014

Navarro veu incoherents els exconsellers catalanistes del PSC que ara deixen el partit

Els retreu que "hagin volgut patrimonialitzar el PSC" i constata que no ha estat el partit que ha variat el posicionament, sinó els crítics

Ara
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha considerat incoherent la trajectòria dels exconsellers catalanistes del PSC Marina Geli, Montserrat Tura i Antoni Castells que han anunciat que abandonen el partit per crear un nou projecte del socialisme sobiranista un cop vista l'actitud dels socialistes catalans davant el procés polític català. En declaracions a RAC1, Navarro ha dit tenir la "sospita" que "aquestes persones fa molt temps que estan preparant la sortida, que pensen diferent del que pensa la resta del partit" i allunyats "del que ha defensat el PSC tota la seva història política".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"S'ha de mantenir una coherència. Al senyor Nadal vaig mantenir-lo de portaveu i vaig proposar-lo com a membre de la mesa del Parlament, a Marina Geli la vaig posar a les meves llistes, Antoni Castells era el meu principal assessor pel pacte fiscal. Els demano coherència. En el seu recorregut i al PSC, ha faltat aquesta coherència", ha etzibat Navarro.

"Patrimonialització" del PSC

A més, l'exprimer secretari del PSC ha retret a l'anomenada ala catalanista dels socialistes catalans que hagin intentat "patrimonialitzar" el partit: "El que alguna vegada m'ha molestat és que algú hagi volgut patrimonialitzar la marca. Perquè el PSC no és de ningú. És de tots".

stats