Política 14/05/2013

Àngel Colom: "L'acusació a Ziani fa tuf de muntatge i joc brut"

El director general de la Fundació Nous Catalans denuncia la manca de proves del CNI i felicita Ramon Tremosa per haver traslladat el cas a la Comissió Europea

Marc Toro
1 min
Àngel Colom a la seu de CDC a Barcelona, en una imatge d'arxiu / JORDI PIZARRO

Santa Coloma de GramenetEl director general de la Fundació Nous Catalans −vinculada a CDC−, Àngel Colom, ha insistit aquest dimarts que hi ha una clara intencionalitat política darrere de l'ordre d'expulsió del CNI contra Noureddine Ziani. Colom ha considerat que l'acusació contra el director de l'Espai Catalano-Marroquí de la Fundació "fa tuf de muntatge i joc brut per part dels aparells de l'Estat". "No hi ha cap prova de res", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a la seu de Nous Catalans, Colom ha felicitat l'eurodiputat Ramon Tremosa per la denúncia que va presentar aquest dilluns a la Comissió Europea contra l'ordre d'expulsió de Ziani. El president ha recordat que la decisió del CNI podria violar el Conveni Europeu dels Drets Humans o els tractats de la UE. Colom també ha celebrat les declaracions d'aquest cap de setmana del secretari d'organització de CDC, Josep Rull, en què també afirmava veure motivacions polítiques en l'expulsió de Ziani. "Coincidim en tot", ha dit.

stats