PLE DEL PARLAMENT
Política 30/11/2011

Polèmica entre C's i Solidaritat per l'ús de les expressions "Espanya ens roba" i "espoli fiscal" al Parlament

El diputat de Ciutadans Jordi Cañas s'ha queixat d'una intervenció d'Uriel Bertran i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha demanat a Solidaritat que deixi d'utilitzar aquestes frases

Acn
1 min
Núria de Gispert durant l'entrega de la Medalla d'Honor del Parlament a Guardiola.

BarcelonaLa presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha anunciat que no permetrà que s'utilitzin expressions "injurioses" contra l'Estat durant el desenvolupament dels plens. De Gispert ha respost una demanda del diputat de Ciutadans Jordi Cañas, que ha denunciat la utilització del verb "robar" o de l'expressió "espoli fiscal" quan alguns diputats es refereixen a la relació amb l'Estat. De Gispert ha advertit que es tracta d'una qüestió aprovada a la junta de portaveus i ha instat els diputats a abstenir-se d'utilitzar frases d'aquest estil. El diputat de SI Uriel Bertran, que durant la seva intervenció havia denunciat "l'espoli fiscal" que fa Espanya, ha assegurat que "només ha descrit la realitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bertran ha demanat a la mesa del Parlament que faci una llista amb les expressions que consideri injurioses. Una possibilitat que De Gispert ha negat després de cridar l'atenció al diputat independentista.

stats